Всички стоматологични услуги на едно място

В нашия кабинет ще намерите всички дентални услуги на едно място. По време на работа ние използваме оборудване от ново поколение, висок клас материали и съвременни методи на работа. Нашите услуги ще ви доведат до желаната усмивка като решим вашите проблеми бързо и безболезнено.

За контакти

Актуални оферти

Избелване на зъби

Нашият екип се грижи за здравата и красива усмивка на пациентите. Използваме качествени материали, които възстановяват естествения цвят и блясък на емайла.Използваме качествени материали, които възстановяват естествения цвят и блясък на емайла.

ПРОЧЕТИ

Циркониева коронка

Циркониевите коронки са относително нова възможност в протезирането. Изработват се с помощта на комютърни технологии (CAD/CAM) от биосъвместим материал. Получените конструкции са естетични и износоустойчиви.

ПРОЧЕТИ

Лечение на Кариес

Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване при човека. Лечението изисква премахване на увредените тъкани. При необходимост от обезболяване се поставя упойка. Когато е отстранена изцяло кариозната маса и са останали само здрави тъкани, зъбът се запълва с обтуровъчен материал (пломба).

ПРОЧЕТИ

Орална хирургия

В някои случаи ваденето на зъб е единствената възможност - при разрушени корени, зъби с трета степен подвижност, когато необходимото кореново лечение не може да се проведе. В нашата стоматологична практика използваме ефективни, индивидуално подбрани упойки.

ПРОЧЕТИ

Протетика

Протетиката разрешава проблемите и дефектите в зъбния ред. Нашият екип ще Ви предложи снемаеми зъбни протези или неподвижно протезиране (фасети, коронки , мостове). Нашата задача е не само да възстановим липсващите зъби, но и да стабилизираме състоянието на останалите.

ПРОЧЕТИ

Детска стоматология

Децата са нашите любими пациенти. Заповядайте при нас, ако търсите добър детски зъболекар, за да запознаем детето с обстановката при стоматолога. При един профилактичен преглед ще обсъдим методите и средствата за почистване на зъбките при децата.

ПРОЧЕТИ

Почистване на зъбен камък

Зъбната камък е биофилм, който се образува върху зъбите и води до сериозни проблеми за оралното здраве като гингивит и пародонтит (пародонтоза). Пародонтитът е най-честата причина за загуба на зъби в зряла възраст. Препоръчително е зъбният камък да се премахва веднъж на шест месеца или година.

ПРОЧЕТИ